За Формацията

Подготовка на Танцова Формация Настроение

Танцова Формация НастроениеАко искате вашия специален момент да бъде още по-незабравим, за това ще се погрижим ние от танцова формация „НАСТРОЕНИЕ“ с голямо вдъхновение.

За вашите сватби, рождени дни и фирмени партита.

Предлагаме ви една прекрасна китка от красивите български народни танци и с желание да повдигнем градуса на настроение с много весели анимации с гостите на вашето тържество.

Какво предлага Танцова Формация Настроение

  • Анимации на сватби, кръщенета, фирмени партита
  • Тийм Билдинг
  • Персонално обучение по български народни танци
  • Балканска шоу програма (гръцки, турски, руско-цигански, руски и други танци)
  • Група за начинаещи по народни танци
  • Група за напреднали по български народни танци

Нашите Танцьори

Танцова Формация НастроениеТанцова формация “НАСТРОЕНИЕ” е основана на 31.05.2015г в град Варна от професионални танцьори, днес действащи хореографи.

Творческият път на хореографите и изпълнителите на формацията е преминал със знанията и уменията първо през НУФИ „Филип Кутев“ гр.Котел и и НГХНИ „Константин Преславски“ гр Варна.

След това продължават обучението си във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” гр. Варна, от където са дипломирани бакалаври и магистри по Хореографска режисура на танцов спектакъл и артмениджмънт.

Танцът е Страст

Танцова Формация НастроениеФормацията разполага с богата сватбена фолклорна програма, която включва танци от различните етнографски области на България.

В програмата може да се включи също така и ритуал по посрещане на младоженците в ресторанта, кумова ръченица и анимации.

Предлагаме и балканска шоу програма (гръцки, турски, руско-цигански, руски и други танци).
Обещаваме ви забавление с танцова формация “НАСТРОЕНИЕ”!

Ще се радваме да бъдем част от незабравим момент във вашия живот!

Comments are closed.